Barion Pixel

Szakíts a cukorral 8 nap alatt!

8 nap egy felszabadultabb élethez

A cukros és zsíros ételek hatása az agyra megdöbbentő.

Eleged van abból, hogy az ételeid rabja vagy?
Tarts velem és segítek!

A megrendelő adatlap kitöltése és visszaküldése.

Az életmódprogram (SZC8) elkészítéséhez szükséges kérdőív kitöltése és a nevedre kiállított számla banki átutalással történő kiegyenlítésekor történik a megrendelés.

Az elkészült életmódprogramod (SZC8) a kért email-címre postázom.

Máris nekiláthatsz az életmódváltásnak. Jó egészséget kívánok!

Dopamin, a modern élet csapdája

Amikor függőségekről beszélünk, az alkohol és a dohányzás az, ami elsőre az eszünkbe jut, ám manapság az ételfüggőségről sem szabad megfeledkeznünk..

A mai modern emberek többsége számottevő mennyiségű feldolgozott élelmiszert fogyaszt, ami szintén dopamintermelést generál. 

Amit még érdemes tudni róla

A dopamin egy ingerületátvivő anyag (neurotranszmitter), az evés pedig, mint a függőséget okozó kábítószerfogyasztás, dopamintermeléssel jár.

A fokozott dopamintermelés szinte biztos, hogy a cselekvés megismétlésére ösztönöz bennünket, még többet és még sűrűbben fogjuk akarni az adott ételt. Az alapján történik a besorolás, milyen gyorsan hat az agyra az adott étel elfogyasztása, minél hamarabb valósul ez meg, annál addiktívabb az élelmiszer.

Számos ultrafeldolgozott élelmiszert emésztőenzimmel dúsítanak annak érdekében, hogy még gyorsabb legyen a dopamintermelődés.

8 nap a változáshoz

E probléma megoldásában nyújtok segítséget a 8 napos programommal. Igen, jól olvastad! Csupán 8 nap elegendő ahhoz, hogy túllendülj rajta. Persze, nem mindegy mit teszel az alatt a 8 nap alatt. Komplett életmódprogramot adok a kezedbe, amivel -álmaidban nem gondolt módon- szabadulhatsz meg a függőséget okozó cukortól.

Kapcsolat

Közösségi média

Minden jog fenntartva RakocziGabimsc